Betulkah ini anak Erra?


Oleh DIVA

Ramai betul yang minta Diva siarkan gambar anak pelakon terkenal Erra Fazira. Mereka tidak sabar untuk menatap wajah comel Engku Aleesya yang khabarnya mirip wajah ayu ibunya.

Dalam pada ramai yang menanti, ada yang menyiarkan gambar bayi di Internet yang didakwa anak kepada Engku Emran dan Erra Fazira. Ramai yang e-mel, telefon dan bertanyakan Diva tentang kesahihan gambar itu.

Untuk mendapat cerita sebenar, sempatlah teman Diva menelefon suami Erra yang ramah menjawab. Setahu Diva wajah comel Aleesya hanya akan ditunjukkan sewaktu majlis akikahnya tidak lama lagi.

Jawab Emran: "Saya tidak sempat untuk melihat gambar yang dikatakan gambar anak saya di Internet. Tidak tengok pun. Tapi setahu saya, gambar Aleesya belum lagi terlepas kepada mana-mana pihak. Jadi saya rasa itu bukan gambar anak kami.

"Bukan kami bermaksud buat orang semua tertunggu-tunggu atau menyorokkan anak kami tapi semua ini untuk menyenangkan semua pihak.

"Nanti kalau sudah beri gambar Aleesya pada satu pihak, pihak yang lain kecil hati pula.

"Jadi nanti bila kenduri akikah, semua dapat berkumpul sekali gus."

Emran yang meletakkan panggilan ayah buat Aleesya menambah: "Aleesya dah pandai main buih dekat mulut dia."

- KOSMO!

2 ulasan:

  1. Macam-macam nak cari publisiti murahan......

    BalasPadam
  2. Salam ziarah.
    Sila berkunjung ke website ini www.myvemma.com/ezymoney

    BalasPadam

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.