Sumber Maklumat Terkini

6 Mac 2013

Sumbangan untuk keluarga polis yang terkorban di SabahPolis Diraja Malaysia (PDRM) melancarkan tabung kebajikan kepada keluarga anggota polis yang terkorban atau cedera dalam serangan penceroboh bersenjata di Sabah.

Dalam satu kenyataan, tabung itu diwujudkan selepas menerima pertanyaan daripada masyarakat prihatin yang menyuarakan hasrat untuk menghulurkan bantuan kepada balu dan anak mangsa yang terkorban dan cedera.

"PDRM mengucapkan ribuan terima kasih di atas keprihatinan warga Malaysia yang ingin menghulurkan bantuan kewangan untuk meringankan beban keluarga perwira-perwira yang terkorban," kata kenyataan itu.

Kenyataan yang disiarkan laman sosial facebook PDRM menyebut, segala bentuk bantuan boleh disalurkan kepada Tabung Kebajikan PDRM melalui akaun Maybank bernombor 564100004646.

Manakala sumbangan cek dan slip bank boleh dihantar terus kepada Pegawai kebajikan Pasukan Bukit Aman di alamat Tingkat 26, Menara 2, 50560, Kuala Lumpur.

Alamat emel ialah kebajikan_ba@rmp.gov.my atau nombor faks 03-26912501. Sementara sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 03-22668036/8038.
 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.