8 April 2013

, , , , , , , , , , , ,

Panduan Dan Contoh Soalan Exam PTD

Panduan dan contoh soalan exam ptd, exam ptd, ujian ptd, peperiksaan ptd 2015, peperiksaan ptd, contoh soalan ptd



Semakan Panggilan Peperiksaan Memasuki Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) Gred M41 boleh dibuat di: http://www.spa.gov.my

Untuk mendapatkan Panduan Lengkap Peperiksaan Online SPA bagi Jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik - PTD Gred M41, sila dapatkan di: http://jvsecurepay.com/affiliates/ptd/28

Selamat Berjaya diucapkan.

TEAM TIPS PTD





SOALAN PEPERIKSAAN / EXAM PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (PTD)
http://myadha.blogspot.com/2012/05/soalan-peperiksaan-exam-ptd-spa.html







7 Comments:

  1. Mastura Haroon
    saya dah beli, bla boleh dapat?? saya sgt perlu utk study. 2hari tu masa yg pjg kot utk dapatkan...

    BalasPadam
  2. Untuk membeli Pakej ebook Tips PTD ini, sila ke : http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=my

    Ikut arahan seperti yang dinyatakan, buat bayaran dan isi borang tempahan. Tempahan akan diproses dan link download akan dihantar ke e-mail tuan/ puan dalam masa 24 jam.

    BalasPadam
  3. bagaimana utk sy beli secara terus..di mna alamt company

    BalasPadam
  4. Boleh tak beli utk pick up? kesuntukan masa utk study.

    BalasPadam
  5. Encik sila saya nak beli pakej nie bagaimana..dan saya nak dalam kadar yang segera..boleh kah?

    BalasPadam
  6. mrshaunthe sheep -

    Ikut arahan seperti yang dinyatakan di : http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=my
    buat bayaran dan isi borang tempahan. Tempahan akan diproses dan link download akan dihantar ke e-mail tuan/ puan dalam masa 24 jam.

    BalasPadam
  7. sape taw exam PTD di kuantan kat mana??

    BalasPadam

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Top Ad 728x90