Soalan Exam Penolong Penguasa Kastam, W27
Bagaimana ingin lulus peperiksaan SPA?

Sejak tahun 2009, Team Infokerjaya telah membantu ramai calon-calon yang memohon jawatan SPA dengan menyediakan panduan lengkap dan contoh-contoh soalan latih tubi sebagai persediaan untuk menghadapi peperiksaan SPA.

Walaupun panduan yang diberikan bukanlah soalan sebenar atau soalan bocor namun ia telah banyak mambantu calon-calon untuk berjaya ke peringkat seterusnya.

Untuk Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam Gred W27 pada 5 Ogos 2014, calon boleh mendapatkan Panduan Lengkap untuk peperiksaan online jawatan ini di : http://jvsecurepay.com/access/69bh/28?camp_id=1401

Penafian


Seluruh kandungan Pakej Rujukan Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam W27 ini adalah hakmilik di bawah tanggungjawab Infokerjaya Resources (Tim Infokerjaya). Ianya diterbitkan untuk tujuan perkongsian maklumat dan sayugianya diingatkan yang kandungan Pakej ini tidak boleh dianggap nasihat professional dan kami tidak bertanggungjawab atas sebarang liabiliti kerugian dan kerosakan hasil daripada maklumat dalam Pakej ini. Infokerjaya Resources sedaya upaya menyampaikan maklumat yang tepat, namun jika ada kesalahan atau maklumat yang sudah tidak relevan, ia adalah diluar jangkauan kami. Semua maklumat dalam "
Pakej Rujukan Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam W27" adalah untuk tujuan informasi. Rujukan ini BUKAN SOALAN BOCOR daripada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) dan Infokerjaya Resources bukan agensi/badan/berkaitan dengan SPA. Ianya disusun untuk tujuan pendidikan dan memberikan gambaran kepada calon bentuk soalan yang mungkin ditanyaNext Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url