Peperiksaan Online Penguasa Kastam Ulangan pada 10 Sep 2014

Calon peperiksaan online Penguasa Kastam W41 yang menghadapi masalah teknikal semasa menduduki peperiksaan itu semalam, dibenar menduduki semula peperiksaan itu Rabu depan (10 September 2014).

Pengerusi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA), Tan Sri Mahmood Adam berkata, mereka boleh menggunakan angka giliran yang sama dalam peperiksaan secara online itu, yang dijadual diadakan mulai 8 malam hingga 11 malam.

"Setakat ini lebih 2,000 calon yang memohon menduduki semula peperiksaan.

Kita mempunyai rekod melibatkan calon-calon yang mengalami gangguan pada 'server' ini,” katanya ketika dihubungi Bernama di sini hari ini.

Sehubungan itu, katanya, mereka yang ingin mengemukakan aduan atau berdepan sebarang masalah boleh menghubungi SPA di http://aduan.spa.gov.my/AduanExam.

"Semalam berlaku sedikit kelewatan. Ini kerana hanya 39 dari 57 ’server’ yang disediakan bagus dan tepat pada masanya. Namun ia dapat dipulihkan selepas itu,” kata beliau.

Sumber : BERNAMASUMBER RUJUKAN --> Di atas permintaan ramai, Pakej rujukan lengkap Soalan Peperiksaan Penguasa Kastam W41 dibuka untuk jualan pada 8 Sep 2014. Dapatkan sekarang di : http://jvsecurepay.com/access/81he/28?camp_id=1713Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url