Uyaina juara Pencarian Nona ManisPenuntut Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang Universiti Malaya, Naseha Uyaina Arshad, 23, (Uyaina) muncul juara Pencarian Nona Manis terbitan TV3 yang berlangsung di Shah Alam pada 2 Ogos 2015.

Kemenangan Uyaina itu sekali gus membawa pulang wang tunai berjumlah RM15,000 beserta trofi, tajaan pakaian daripada Blossom Box Store, tudung bawal Aidijuma dan barangan kemas tajaan Habib bernilai RM15,000.

Tempat kedua menjadi milik Nur Shaqira Edora Ghaffar, 24, (Edora) yang menerima wang tunai berjumlah RM10,000, tajaan pakaian daripada Blossom Box Store, tudung bawal Aidijuma dan barangan kemas tajaan Habib bernilai RM10,000.

Sementara Siti Maryam Hussin, 23, (Maryam) diumum sebagai pemenang tempat ketiga dengan membawa pulang wang tunai berjumlah RM5,000 berserta tajaan pakaian daripada Blossom Box Store, tudung bawal Aidijuma dan barangan kemas tajaan Habib bernilai RM2,500.

Finalis Balqish Banu Mohd Hussni, 21, dan Nurul Arifah Abdul Rashid, 22, sekadar memenangi hadiah saguhati dengan membawa pulang wang tunai RM2,500 beserta barangan kemas tajaan Habib bernilai RM2,000. Dalam program ini, Fouziah Gous bergandingan dengan Fara Fauzana dan Dayah Bakar sebagai pengacara.

Tiada ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.